Laserové odstraňovanie tetovania

LASEROVÉ ODSTRAŇOVANIE TETOVANIA

Je mnoho ľudí, ktorí sú nespokojní s tetovaním na svojom tele. Či už ide o nie najšťastnejšie rozhodnutie pre tetovanie z mladosti alebo o nekvalitnú prácu.

 

Princíp ošetrenia

Princíp odstraňovania tetovania laserovým prístrojom Quanta Q Plus EVO A  je založený na selektívnom účinku laserového žiarenia na použité tetovacie farbivo.

 

Príprava na ošetrenie

4 až 6 týždňov pred ošetrením sa vyhýbajte slnku, soláriu, 3 až 5 dní pred ošetrením nepoužívajte na ošetrovanú oblasť prípravky obsahujúce aktívne látky ako antibiotiká, AHA kyseliny …

 

Kontraindikácie – kedy sa ošetrenie niesme vykonať

Osoby, ktorým sa neodporúča podstúpiť laserové ošetrenie za účelom odstránenia tetovania sú najmä osoby uvedené v tejto časti.

 

PRIEBEH OŠETRENIA

Na prvom stretnutí náš odborník zhodnotí kvalitu a stav vášho tetovania, ktoré si želáte odstrániť. Je dôležité dodržiavať odporúčania, ktoré vám budú oznámené pred začatím prvého laserového ošetrenia.

 

STAROSTLIVOSŤ
PO OŠETRENÍ

Tesne po zákroku sa môže na mieste laserového ošetrenia vyskytnúť jemné začervenanie, ktoré odznieva najčastejšie v priebehu niekoľkých hodín.

 

ROZOSTUPY
OŠETRENÍ

Odporúčané rozostupy pre jednu ošetrovanú lokalitu sú 6-10 týždňov.

 

POČET OŠETRENÍ PRE TRVALÝ EFEKT

Počet ošetrení je závislý od viacerých faktorov. Podrobné informácie nájdete tu.

 

ČO OVPLYVŇUJE EFEKTIVITU OŠETRENIA ?

Efektivitu ovplyvňuje typ pleti, fototyp pleti, stav pokožky, farba pigmentu, …

 

Pred prvým ošetrením

Pred prvým objednaním sa na ošetrenie je potrebné aby si klient prečítal zdravotný dotazník, na základe ktorého zistíme či je možné začať s laserovým odstraňovaním tetovania. Taktiež je potrebné poslať nám aktuálnu fotku tetovania, ktoré sa bude odstraňovať (aby sme sa mohli dopredu vyjadriť či je možné tetovanie odstrániť, alebo nie ).